Nieuwbouw


Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit nieuwbouw met latexspuiten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het afwerken van nieuwbouw woningen.


Uw behangklare woning werken wij af met pleisterwerk en met matte schrobvaste kwaliteit latex klasse 1 voor € 17,50 ex. btw. Dus kant en klaar. Nadat wij klaar zijn kunt u de volgende dag uw nieuwe woning in feite al betrekken. Laat u niet misleiden door andere stukadoorsbedrijven en of latexspuitbedrijven die het net zo duur of zelfs goedkoper aanbieden. Vraag naar de schrobvastklasse verf en u weet genoeg.


Denkt u er over om uw woning met glasvezelbehang af te werken en deze vervolgens te laten rollen? Omdat het u is afgeraden? Wij zetten gaasband op alle scheurgevoelige plaatsen. Dat is in feite hetzelfde als glasvezelbehang. Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben in het stukadoren en latexspuiten van nieuwbouw komen scheuren sporadisch voor. Bovendien is een scheur makkelijk te herstellen en dit is achter het behang een ander verhaal.


Het latexspuiten is vele malen mooier en strakker als het traditionele sauswerk. Bang voor scheuren? Bij ons is de kans minimaal omdat wij weten waar de scheuren kunnen ontastaan. Bovendien komen wij na de verhuizing nog een keer kosteloos langs om eventuele verhuisschades bij te werken.